Liity jäseneksi

KUKA VOI LIITTYÄ:


Yksinasuminen voi olla väliaikainen tai pysyvä elämänvaihe. Useimmat meistä suomalaisista asuvat yksin jossain vaiheessa elämäänsä. Tälläkin hetkellä noin 1,1 miljoonaa suomalaista asuu yksin. Pyrimme edistämään maamme yksinasuvien tasavertaisia elämänedellytyksiä verrattuna muissa perhemuodoissa asuviin henkilöihin.

Voit hakea jäsenyyttä riippumatta omasta perhetilanteestasi. Jos asut nyt yksin, mutta muutat asumaan myöhemmin jonkun toisen henkilön kanssa, emme odota sinun eroavan jäsenyydestä. Meillä voit  olla jäsenenä, jos kannatat yksinasuvan yhdenvertaista sosiaalista, taloudellista, oikeudellista ja terveydellistä asemaa suhteessa parillisiin ihmisiin. Lue säännöt ja tutustu mielellään myös edunvalvontaohjelmaamme ennen liittymistä.


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ:


Vain henkilöjäsenten tuella voimme toteuttaa sääntömääräisiä tehtäviämme.  Ensisijainen tehtävämme on yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja edunvalvonta. Yksinasuminen on  taustatekijä, joka vaikuttaa henkilön sosiaaliseen ja taloudelliseen asemaan usein kurjistavasti. Olemme ainoa suomalainen kansalaisjärjestö, joka tarkastelee aktiivisesti ja puolueettomasti yksinasuvan asemaa yhteiskunnassa verrattuna muihin perhemuotoihin. Vaikuttamiskeinojamme ovat muun muassa

- lausunnot medialle, tutkijoille, päättäjille
- jäsenkunnan näkemysten välittäminen edellämainituille tahoille
- kunta- ja eduskuntavaaliehdokkaiden yksinasumista koskevien näkemysten kartoittaminen ennen
  vaaleja ja niistä tiedottaminen 
- oma tutkimus- ja kehittämistoiminta

 Saat yhdistyksen jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa. Pääset halutessasi osallistumaan mahdollisiin hankkeisiin ja aluetoimintaan. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen myös satunnaisia jäsenetuja kaupallisten ja muiden järjestötoimijoiden kanssa.

 

Yksinasuvat ry on  Suomen Hostellijärjestön jäsen. Liittymällä Yksinasuvat ry:hyn saat hostellijärjestön kansainvälisen jäsenkortin (arvo 15 €), joka oikeuttaa 10% majoitusalennukseen järjestön jäsenhostelleissa.
 

Jos et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, mutta haluat kannattaa toimintaamme, voit maksaa kannatusmaksun tilillemme
Liedon Säästöpankki FI66 4309 0010 0993 64.


Otamme vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

 

EROAMINEN:


Yhdistyksestä voi erota viereisellä lomakkeella, sähköpostitse tai postitse. Eroilmoituksen jälkeen kaikki jäsenen tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Sääntöjen mukaisesti poistamme henkilön tiedot jäsenrekisteristä myös, jos hän on jättänyt jäsenmaksut maksamatta kahtena peräkkäisenä vuonna.

Jäsenmaksu on vuonna 2018 20€ vuodessa työllisiltä, 10€ ei-työllisiltä. Vuoden 2019 jäsenmaksulaskut lähetetään huhtikuussa.

 

 


Sähköposti: posti@yksinasuvat.fi
puhelin:       Jutta Järvinen, sidosryhmäviestintä 050-4603527

Käyntiosoite: 
Virontörmänkatu 5 C 68, 33310 Tampere
 

Y-tunnus: 2289062-2

 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, päivittää yhteystietosi, esittää kehitysehdotuksia ja erota jäsenyydestä. Samat asiat voit tehdä myös sähköpostitse, posti@yksinasuvat.fi

 

Hallitus


  
  

Vt. puheenjohtaja 18.11.2018-
Airi Tuominen
,
Hämeenlinna
Asta Asiala, Vaasa
Jutta Järvinen, Helsinki
Pirkko Korpiaho, Salo