Liity jäseneksi

KUKA VOI LIITTYÄ:


Yksinasuminen voi olla väliaikainen tai pysyvä elämänvaihe. Useimmat meistä suomalaisista asuvat yksin jossain vaiheessa elämäänsä. Tälläkin hetkellä noin 1,1 miljoonaa suomalaista asuu yksin. Pyrimme edistämään maamme yksinasuvien tasavertaisia elämänedellytyksiä verrattuna muissa perhemuodoissa asuviin henkilöihin.

Voit hakea jäsenyyttä riippumatta omasta perhetilanteestasi. Jos asut nyt yksin, mutta muutat asumaan myöhemmin jonkun toisen henkilön kanssa, emme odota sinun eroavan jäsenyydestä. Meillä voit  olla jäsenenä, jos kannatat yksinasuvan yhdenvertaista sosiaalista, taloudellista, oikeudellista ja terveydellistä asemaa suhteessa parillisiin ihmisiin. Lue säännöt ennen liittymistä.


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ:


Sääntöjemme mukainen tehtävä on ensisijaisesti yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja edunvalvonta. Tähän työhön emme ole saaneet toistaiseksi ulkopuolista tukea. Yhdistyksen perustoiminnoissa olemme siis riippuvaisia jäsenmaksuista. 

Olemme ainoa suomalainen yhdistys, joka kiinnittää huomiota yli miljoonan suomalaisen yhdenvertaisuuskysymyksiin kaikilla yhteiskuntapolitiikan lohkoilla. Jäsenenä tuet  Yksinasuvat ry:n vaikuttamistyötä. Saat jäsen- ja uutiskirjeet ja pääset halutessasi osallistumaan mahdollisiin hankkeisiin ja aluetoimintaan. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen myös satunnaisia jäsenetuja kaupallisten ja muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Otamme vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

 

EROAMINEN:


Yhdistyksestä voi erota viereisellä lomakkeella, sähköpostitse tai postitse. Eroilmoituksen jälkeen kaikki jäsenen tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Sääntöjen mukaisesti poistamme henkilön tiedot jäsenrekisteristä myös, jos hän on jättänyt jäsenmaksut maksamatta kahtena peräkkäisenä vuonna.

Jäsenmaksu on vuonna 2018 20€ vuodessa työllisiltä, 10€ ei-työllisiltä. 

 

 


Sähköposti: posti@yksinasuvat.fi
puhelin: Lars Rantanen 045-8052324
              Jutta Järvinen 050-4603527

Y-tunnus: 2289062-2

 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Suljettu facebook-ryhmämme on tarkoitettu vain maksavien jäsenten vertaistukiryhmäksi 1.8.2017 alkaen.

Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, päivittää yhteystietosi, esittää kehitysehdotuksia ja erota jäsenyydestä. Samat asiat voit tehdä myös sähköpostitse, posti@yksinasuvat.fi

 

Hallitus


  
  

Lars Rantanen, puheenjohtaja
Asta Asiala, sihteeri
Jutta Järvinen, viestintä
Pirkko Korpiaho, jäsenrekisterisihteeri
Airi Tuominen,
varajäsen