NAAPURILÄHIÖ -HANKE 2017 - 2020

Naapuriapua ja yhteisöllisyyttä Tesomalla ja Länsi-Tampereella

Naapurilähiö on STEA:n rahoittama kehittämishanke, jonka tehtävänä on välittää naapuriapua ja lisätä yhteisöllisyyttä Länsi-Tampereen alueella. Hankkeen toimisto sijaitsee Virontörmänkadulla, mutta hankkeen toiminta-alueena on koko Länsi-Tampereen alue (Tesoma, Ikuri, Kalkku, Rahola, Epilä, Hyhky, Pispala, Tohloppi, Lamminpää, Lielahti, Lentävänniemi, Niemenranta). 

Hankkeella on kolmivuotinen rahoitus (2017-2020), mikä tarkoittaa, että kuluva vuosi 2020 on hankkeen viimeinen toimintavuosi. Jos haluat jutella hankkeen päättymisestä tai kaipaat tukea uuden vapaaehtoistehtävän/ avuntarjoajan löytämiseen, otathan yhteyttä hanketyöntekijä Anniriikka Rantalaan puh. 045 236 0271 tai anniriikka.naapurilahio@gmail.com. 


Naapuriavun Naapurilähiö -hankkeessa vapaaehtoiset avuntarjoajat auttavat apua tarvitsevia: 

Naapuriavun saattavat perille hankkeen henkilöstö sekä hankkeessa koulutetut yhteisökoordinaattorit. Hankkeessa välitettävää naapuriapua voi olla esimerkiksi naapurin saattaminen lääkärikäynnille, juttuseura, arjen pienet askareet, yhteiset retket ja kulttuurivierailut, taulujen kiinnitys seinälle, verhojen ripustaminen, lehtien lukeminen tai roskapussien vieminen. 

Kun tarvitset itse naapuriapua, otathan rohkeasti yhteyttä hanketyöntekijään.

Naapurilähiön kautta välitetty naapuriapu on aina maksutonta.

Naapuriapupyynnöt hanketyöntekijä Anniriikka Rantalalle puh. 045 236 0271 tai sähköpostitse anniriikka.naapurilahio@gmail.com


Olemme sulkeneet ilmoittautumislomakkeen naapuriavun verkostoon. Jos sinulla on kysymyksiä naapuriavun tarjoamisesta tai vapaaehtoistyön löytämisestä, ota yhteyttä hanketyöntekijä Anniriikkaan. Naapurilähiö -hanke toimii koronavirusta ehkäisevillä tavoilla:

Huolehdimme hyvästä hygieniasta ja noudatamme turvallisuusohjeita. Naapuriapua toteutetaan poikkeustilanteessa tavoilla, jotka ehkäisevät koronaviruksen leviämistä ja suojelevat yli 70-vuotiaita ja muita riskiryhmiin kuuluvia. Avoimissa ovissa ja hankkeen muissa tapahtumissa noudatetaan hyvän hygienian ohjeita ja pidetään turvavälit. Avoimet ovet järjestetään toimistolla ja toimiston parvekkeella, osallistujien maksimimäärä on toistaiseksi 8 henkilöä (+ hanketyöntekijät). Muutokset/peruutukset ovat toiminnan osalta mahdollisia, mikäli tautitilanne tai ohjeistukset muuttuvat.

Voit saada kauttamme keskusteluapua ja asiakasohjausta soittamalla numeroon: 045 236 0271

Huom! Emme ota tällä hetkellä vastaan kauppa-apupyyntöjä, jotka sisältävät rahankäsittelyä (poikkeuksena maksusitoumus). Voimme kuitenkin auttaa sinua löytämään kauppa-apua muilta toimijoilta (Nappi Naapuri, Tampereen kaupunki, Mummon Kammari, muut kauppapalvelut).  :)
Teemme aina parhaamme auttaaksemme sinua. Ota rohkeasti yhteyttä!Yhteystiedot:

Hanketyöntekijä: 

Anniriikka Rantala

sähköposti: anniriikka.naapurilahio@gmail.com

puhelin: 045 236 0271

Hanketoimisto:
Virontörmänkatu 5 C 68
33310 Tampere


Yhteystietorekisterin seloste on luettavissa alla olevasta tiedostolinkistä.NAAPURILÄHIÖ -HANKKEEN KUVAGALLERIA 

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)


Miten naapuriapu toimii Naapurilähiö -hankkeessa? Katso video alta!