Yhteystiedot

KUKA VOI LIITTYÄ:


Yksinasuminen voi olla väliaikainen tai pysyvä elämänvaihe. Useimmat meistä suomalaisista asuvat yksin jossain vaiheessa elämäänsä. Tälläkin hetkellä noin 1,1 miljoonaa suomalaista asuu yksin. Yhdistys edistää  yksinasuvien tasavertaisia elämänedellytyksiä verrattuna muissa perhemuodoissa asuviin henkilöihin.

Voit hakea jäsenyyttä riippumatta omasta perhetilanteestasi. Jos asut nyt yksin, mutta muutat asumaan myöhemmin jonkun toisen henkilön kanssa, emme odota sinun eroavan jäsenyydestä. Meillä voit  olla jäsenenä, jos kannatat yksinasuvan yhdenvertaista sosiaalista, taloudellista, oikeudellista ja terveydellistä asemaa suhteessa parillisiin ihmisiin. Lue säännöt ennen liittymistä.


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ:


 Vaikuttamiskeinojamme ovat muun muassa

- lausunnot medialle, tutkijoille, päättäjille
- jäsenkunnan näkemysten välittäminen edellämainituille tahoille
- kunta- ja eduskuntavaaliehdokkaiden yksinasumista koskevien näkemysten kartoittaminen ennen
  vaaleja ja niistä tiedottaminen 

Yksinasuvat ry on  Suomen Hostellijärjestön jäsen. Liittymällä Yksinasuvat ry:hyn saat hostellijärjestön kansainvälisen jäsenkortin (arvo 15 €), joka oikeuttaa 10% majoitusalennukseen järjestön jäsenhostelleissa.
 

Jos et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, mutta haluat kannattaa toimintaamme, voit maksaa kannatusmaksun tilillemme
Liedon Säästöpankki FI66 4309 0010 0993 64.


Otamme vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

 

EROAMINEN:


Yhdistyksestä voi erota viereisellä lomakkeella, sähköpostitse tai postitse. Eroilmoituksen jälkeen kaikki jäsenen tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Sääntöjen mukaisesti poistamme henkilön tiedot jäsenrekisteristä myös, jos hän on jättänyt jäsenmaksut maksamatta kahtena peräkkäisenä vuonna.

Jäsenmaksu on vuonna 2018 20€ vuodessa työllisiltä, 10€ ei-työllisiltä. Vuoden 2019 jäsenmaksulaskut lähetetään huhtikuussa.

 

 


Sähköposti: posti@yksinasuvat.fi
puhelin:       045-805 2324

 

Y-tunnus: 2289062-2

 

 

Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, päivittää yhteystietosi, esittää kehitysehdotuksia ja erota jäsenyydestä. Samat asiat voit tehdä myös sähköpostitse, posti@yksinasuvat.fi

 

Hallitus


 

Yksinasuvat ry:n hallitus

 

puheenjohtaja Raija Eeva

varapuheenjohtaja Lars Rantanen

jäsen Marja Ansio

jäsen Pirkko Korpiaho

varajäsen Kaija Jokinen

 

 

 

Yhdistyksellä on jäsenille tarkoitettu suljettu keskusteluryhmä osoitteessa

https://www.facebook.com/groups/yksinasuvat.fi/about/

Ole yhteydessä yhdistykseen, kun haluat liittyä siihen.